WhiteLineFirm

De beste video's en de grappigste foto's
Ads by Adfactor

Vuurwerkslachtoffers Rond De Jaarwisseling Van 1992: “Een Rustige Jaarwisseling”

Vuuwerkslachtoffers in 1992

We gaan terug naar de jaarwisseling van 1992. We begeven ons in het Dijkzigt ziekenhuis van Rotterdam op de eerste hulp. Er komen slachtoffers binnen die met illegaal vuurwerk hebben gespeeld. Sommige jongens hebben bommen geknutseld van honderden strijkers. de jongens worden gevolgd vanaf het moment dat zij het ziekenhuis worden ingebracht tot aan het jaar 2008. Tijdens de eerste uitzending in 1992 keken zo’n 2 miljoen mensen naar de documentaire. Echt een stukje jeugdsentiment! Zeker de moeite waard als je dit nooit eerder hebt gezien!

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Deel 5

Deel 6

Tags: , , , ,

Geef je reactie