WhiteLineFirm

De beste video's en de grappigste foto's
Ads by Adfactor

Ben Jij Al Voorbereid Op Het Einde?

Het einde van de wereld

Ben jij al zover? Heb jij al je spullen al gepakt? Ben je voorbereid op hetgeen dat komen gaat? Een echte prepper heeft alles al geregeld en staat klaar voor het onheil dat hem te wachten staat. Heb je die zelfverdedigingscursus gedaan? Is je medische kennis bijgeschaafd? Heb je de drank- en voedselvoorraad al aangevuld? Is het reddingsplan al geschreven en heb je het reddingsvest al aan? We weten misschien niet wat ons precies te wachten staat en we weten ook niet hoe het gebeuren gaat. Worden we overspoeld met water uit de oceanen? Barsten de vulkanen uit of komt er een meteoriet op de aarde af? Misschien gaat de zon heel hard schijnen en wordt het bloedheet op aarde of breekt de ijstijd weer aan. Eén ding weten we echter wel. We weten namelijk wanneer het allemaal moet gaan gebeuren. De Maya-kalender stopt er namelijk volgende week mee. 21 December 2012 is de laatste dag van hun lange telling. Als de kalender ophoudt met tellen, wie zijn wij dan om nog te blijven leven. Kijk verder!
Veel mensen denken dan ook dat daarmee een einde komt aan de wereld zoals wij die kennen. Sterker nog, er blijft niets meer over van de aardbol en dus ook niet van de mensheid die daar vandaag de dag nog vrolijk op rondhuppelt. Kortom: er staat ons iets groots en spectaculairs te wachten en er is maar één manier om de kans op overleving van deze verschirikkelijke ramp te vergroten: Preppen! De eerste beelden van preppers stromen al binnen. Ben jij nog niet begonnen? Opschieten dan, want je hebt nog maar een paar dagen…


Tags: , , ,

Geef je reactie